ဆိတ် ကလီစာ ဆီပြန်ဟင်း

ဆိတ် ကလီစာ ဆီပြန်ဟင်း

ဆိတ်ကလီစာကို ရှာလကာရည်၊ ဆားအနည်းငယ်ဖြင့် နှံ့အောင် ဆေးပါ။

ကြက်သွန်ဖြူ/ နီ၊ ဂျင်း၊ ငရုတ်သီးစိမ်းမှုန့် ထည့်ကာ ဆီသပ်ပါ။

မဆလာ (ဟင်းခပ်အမွှေးအကြိုင်များ ထည့်ပါ။

ဆိတ်ကလီစာ၊ ဆား၊ အချိုမှုန့်၊ ရေထည့်ကာ အုပ်ထားပါ။

(၂) ရည်ခန့် ခန်းပြီဆိုပါက ပျဉ်းတော်သိမ်းရွက်ထည့်ပါ။

ဆီပြန်ပါက အညှီနံကင်းကင်းဖြင့် မွှေးကြိုင်၍ အရသာရှိသော ဆိတ်ကလီစာ ဆီပြန်ဟင်း ၁ ခွက် ရရှိ စားသုံးနိုင်ပါပြီ။

Comments

Popular posts from this blog

ရေဘဝဲ အစပ်ချက်နည်း 🐙

#ရှမ်းပြည်စတိုင်ဆီချက်ခေါက်ဆွဲအလွယ်ချက်နည်း#

{ ကြက်/ ဝက်သား } ခေါက်ဆွဲ ပြုလုပ်နည်း