ဆိတ် ကလီစာ ဆီပြန်ဟင်း
ဆိတ် ကလီစာ ဆီပြန်ဟင်း
ဆိတ်ကလီစာကို ရှာလကာရည်၊ ဆားအနည်းငယ်ဖြင့် နှံ့အောင် ဆေးပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ/ နီ၊ ဂျင်း၊ ငရုတ်သီးစိမ်းမှုန့် ထည့်ကာ ဆီသပ်ပါ။
မဆလာ (ဟင်းခပ်အမွှေးအကြိုင်များ ထည့်ပါ။
ဆိတ်ကလီစာ၊ ဆား၊ အချိုမှုန့်၊ ရေထည့်ကာ အုပ်ထားပါ။
(၂) ရည်ခန့် ခန်းပြီဆိုပါက ပျဉ်းတော်သိမ်းရွက်ထည့်ပါ။
ဆီပြန်ပါက အညှီနံကင်းကင်းဖြင့် မွှေးကြိုင်၍ အရသာရှိသော ဆိတ်ကလီစာ ဆီပြန်ဟင်း ၁ ခွက် ရရှိ စားသုံးနိုင်ပါပြီ။
Comments
Post a Comment